Datacenter – uw data is veilig bij ons

Upstream plaatst zijn eigen infrastructuur bij de toonaangevende datacenter uitbater “LCL”. LCL heeft verschillende datacenters in België die voldoen aan de hoogste eisen op de markt.

LCL, dat zijn 3 state of the art datacenters in België.

LCL Diegem

Kouterveldstraat 13
1831 Diegem

LCL Aalst

Industrielaan 3A
9320 Aalst

LCL Antwerpen

Noorderlaan 133
2030 Antwerpen

Hun datacenters zijn gevestigd op een veilige afstand van elkaar in Diegem, Antwerpen en Aalst. De ideale oplossing om uw bedrijfscontinuïteit te verzekeren is om uw gegevens te spreiden over meerdere datacenters. Als één locatie dan getroffen wordt door een ramp, ligt het andere datacenter op een veilige afstand om een easy back-up- en disaster recovery toe te passen. De snelheid van de gegevensoverdracht tussen de drie datacenters is bovendien bliksemsnel.

Upstream beschikt over zijn eigen infrastructuur binnen het datacenter en heeft gekozen voor de beste connectiviteitspartners om U een zo goed mogelijke dienstverlening te kunnen garanderen. Het datacenter van LCL waarvan wij gebruik maken beschikt zelf over noodstroom toevoer, klimaatcontrole, brandbeveiliging en bestrijding, toegangscontrole enz.

Professionele datacenters zoals LCL bieden zekerheid en beveiliging. Certificaties maken dat ook tastbaar. Een certificatie is een externe kwaliteitsbeoordeling die regelmatig opnieuw getoetst wordt. Zij bewijzen dat LCL voldoet aan bepaalde normen en eisen en dat een onafhankelijke instantie die controleert.

  • Tier 3 certificatie door IBM
  • ISO 14001 door BSI
  • ISO 27001 door BSI
  • ISO 45001 door BSI
  • ISAE 3000 Type 2 en ISAE 3402 Type 2 rapporten door Deloitte