De weg naar een Full Managed Service

 

Intake

Krijg inzicht in uw huidig IT landschap, zowel op infrastructuur als applicatief niveau. Maak voor de digitale transformatie van uw huidige bedrijfsprocessen gebruik van een allesomvattende roadmap.

 

Solution Architecture

Werk met een (cloud)platform dat perfect aansluit bij de specifieke behoeften en eisen van uw onderneming. Wij hertekenen uw infrastructuur en applicaties volgens de noden van uw organisatie.

 

Migratie

Wij migreren uw bestaande infrastructuur naar een hybride/publieke/private/Upstream cloud, met nieuwe mogelijkheden, beter presterende en beter bereikbare applicaties en maximale kostenefficiƫntie als resultaat. Dit alles terwijl uw applicaties continu beschikbaar blijven.

 

Pro-Actief

Dreigt er nadien iets mis te lopen. Geen paniek, wij grijpen in voordat je er iets van hebt opgemerkt.

 

Schaalbaar

Wanneer jij of jouw klanten groeien, groeien onze producten en diensten mee.

 

Veilig

Neem geen enkel risico qua beveiliging, en doe beroep op de nieuwste technieken en de gespecialiseerde securitykennis van Upstream.

Host uw servers zelf of bij ons in het datacenter

Hosting van uw servers in het Upstream Datacenter, met stabiele connectiviteit, ononderbroken stroomvoorziening, in een klimaatgecontroleerde ruimte met beperkte toegang.

Meer informatie

Samen met onze partners kunnen we een op maat gemaakte oplossing uitwerken, aarzel niet om ons te contacteren om uw persoonlijke noden te bespreken.