.be domeinnaam

Registreer hier snel en eenvoudig je .be-naam!

Een klein landje midden in Europa waar de domeinnaam bijzonder populair is, zowel voor professioneel als privé-gebruik. Als u actief bent in België en u wil snel gevonden worden dan biedt een .be-naam u hiervoor de beste garantie. Bovendien kent ook de rest van Europa de weg naar België ondermeer door de Europese instellingen die in Brussel gevestigd zijn. Registreer dus snel uw .be domeinnaam en vergroot uw visibiliteit in België.

Sinds 11 juni 2013 is het bovendien ook mogelijk om .be IDN-namen te registreren. IDN namen zijn domeinnamen die ook niet-Latijnse karakters mogen bevatten. Volgende tekens kunnen gebruikt worden: ß, à, á, â, ã, ó, ô, þ, ü, ú, ð, ä, å, ï, ç, è, õ, ö, ÿ, ý, ò, æ, é, ê, ë, ì, í, ø, ù, î, û, ñ, œ

Zowel een .be-naam als een .be IDN naam kunnen zonder bijkomende voorwaarden geregistreerd worden en zijn snel actief.

Extra informatie voor: .be

Voorwaarden: Geen Restricties
Minimum registratiePeriode: De minimum registratieperiode is 1 jaar, maximum 10 jaar
Transferprocedure: Er is een EPP-key nodig.
Als je de EPP-code nog niet in je bezit hebt, dan kan je gewoon de transfer bij ons opstarten en zorgen wij er voor dat de code automatisch naar het e-mailadres van de eigenaar verstuurd wordt, met een link er bij om daarmee de transfer te voltooien.
Registratie-periode na transfer: Vervalt
IDN: IDN wordt ondersteund, het is dus mogelijk om bepaalde speciale tekens te gebruiken in domeinnamen die eindigen op .be.
DNSSEC: .be ondersteunt DNSSEC om uw domeinnaam extra te beveiligen
Extra quarantaine: De naam kan tot 39 dagen na zijn vervaldatum nog opnieuw geactiveerd worden, dit kost echter € 15,00 bovenop de registratieprijs.

Terms & conditions: https://dnsbelgium.be/en/documents/enduser-terms-and-conditions-be