.ch domeinnaam

Een domeinnaam in Zwitserland? Registreer dan nu je .ch domeinnaam of .swiss domeinnaam

Gelegen in het hart van Europa vinden we Zwitserland terug dat erg actief is de financiële sector. Gekend om zijn neutraliteit, prachtige natuur, mooie steden en tenniskampioenen Roger Federer en Martina Hingis.

Een land met een sterke financiële economie en sterk gericht op toeristen. Redenen genoeg waarom een naam onder het .ch domein of de .swiss extensie niet mag ontbreken aan je portfolio.

Een .ch domeinnaam registreren kan snel en in slechts een paar klikken.
Een .swiss domeinnaam registreren? Dan dien je aan enkele voorwaarden te voldoen maar voor bijvoorbeeld Zwitserse bedrijven, is dit geen enkel probleem.

Extra informatie voor: .swiss

Wie kan een .swiss domeinnaam registreren en wat zijn de voorwaarden?
De volgende bedrijven komen in aanmerking voor de toekenning van een domeinnaam:
-> Zwitserse publieke instellingen of Zwitserse publieke rechtsinstellingen (Confederatie, kantons, gemeentes);
-> Bedrijven geregistreerd in het Zwitserse Handelsregister die hun hoofdkantoor en administratief kantoor hebben in Zwitserland (bedrijven, verenigingen, stichtingen, personen geregistreerd bij het Zwitserse Handelregistrer);
-> Verenigingen en stichtingen die niet geregistreerd staan in het Zwitserse Handelsregister waarvan hun hoofdkantoor en administraties kantoor in Zwitserland gevestigd zijn.
Er dient een link aangetoond te kunnen worden tussen de domeinnaam en degene voor wie de naam wordt aangevraagd. Bijvoorbeeld: de domeinnaam stemt overeen met de bedrijfsnaam of de domeinnaam verwijst naar een product van de aanvrager,…
Op dit moment kunnen personen geen .swiss domeinnaam aanvragen, met uitzondering van personen die geregistreerd werden in het Zwitsers Handelsregister.
Houd rekening met een toekenningsperiode van 40 dagen!

Terms & conditions: https://www.nic.swiss/nic/en/home/registrieren-sie-ihre-swiss-domain/registrierungsvoraussetzungen.html

Extra informatie voor: .ch

Voorwaarden: Geen Restricties

Terms & conditions: https://www.nic.ch/reg/cm/wcm-page/terms/prices.jsp?lid=en